Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимата иде,хайде да се подготвим

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честно казано от там от където ме извади това просто се убедих че върши работа. Преди да напръскам не можех и милиметър да мръдна на пред. Даже на зад тръгвах. напръсках хубаво изчаках 2, 3 мин. И тръгнах почти като по асфалт. То и като си намокриш ръката със спрея после самия спрей трудно го пускаш. Трябва с другата ръка да дъраш да го отлепиш
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Да не забравим и силиконовия спрей за уплътненията на вратите, багажника и предния капак!
      Да това колко струва в момента и от къде?

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Аз за зимата само антифриз и силик спрей си пазаря......гумите ги пасувам....
      Какъв е този силик спрей
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

Какъв е този силик спрей
        И двете са едно и също - силиконов спрей. Пръска се по гумените уплътнения, за да не замръзнат. От МЕТРО можеш да си купиш това.
        Nigrin, Cyclo, Castrol, Sonax...каквото и да вземеш все върши работа
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Мда, мноо арна работа вършат......
          Между другото при последните дъждове видях колко вода прециркулирва през задните врати в случая - там кори нямам, и при дъждовно време си капе харабииски вътре през уж добрите долни външни уплътнения на прозарците, и са изтича през дупките отдолу - това по принцип рядко може да се види по обясними причини.......но при нормален дъжд на 2 секунди капе по една капка - представете си какво става ако дупките под вратата са затлачени, тъй като в тях така или иначе има пластмасова клипса която държи гумено уплътнение отдолу......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

аз за симата се подготвих, като си направих промивка на охладителната система, сипах си нов червен антифриз и понеже съм със 17'' джанти си купих едни железни и ще карам със 195/65/15!
            колкото до веригите ако не се лъжа в книжката пише, че на 205/55/16 не могат да се слагат вериги, можело само на 195/60/15 и 185/65/15, аз реших да си сложа 195/65/15 защото ще са по-височки, въпреки, че в книжката не ги дават, но щом дават 205/55/16, значи може и 195/65/15, защото разликата е незначителна
            147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Колега, малко си противоречиш в предния пост
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Това за веригите и аз забелязах, че го пише за 205/55/16. Взех си още един комплект джанти, 15-ки (лети), но се замислих, че ако ги обуя с 195/65/15, то гумата ще е даже с 3мм по-висока от лятната и следва още повече да не стават за вериги. Не знам някой дали е пробвал да слага вериги на този размер, но ако е вярно написаното, трябва да не стават и явно наистина си трябват 195/60/15 или 185/65/15. Аз си имам един чифт 185/65/15 от старата кола и явна ще ги сложа отпред, но се замислям, вторият чифт, който трябва да си купя, с какъв размер да е.

Comment

Течните вериги вършат работа само върху гладък лед. В дълбок сняг ефекта почти не се забелязва. Аз зимата карам с по тесни гуми и веригите задължително в багажника защото се катеря по планините.
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
                    аз за симата се подготвих, като си направих промивка на охладителната система, сипах си нов червен антифриз и понеже съм със 17'' джанти си купих едни железни и ще карам със 195/65/15!
                    колкото до веригите ако не се лъжа в книжката пише, че на 205/55/16 не могат да се слагат вериги, можело само на 195/60/15 и 185/65/15, аз реших да си сложа 195/65/15 защото ще са по-височки, въпреки, че в книжката не ги дават, но щом дават 205/55/16, значи може и 195/65/15, защото разликата е незначителна
                    Зимата с един размер по-малки железни джанти и по-тесни гуми, по възможност новички...
                    Alfa Romeo 1.8 TS `98
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщение
                      Това за веригите и аз забелязах, че го пише за 205/55/16. Взех си още един комплект джанти, 15-ки (лети), но се замислих, че ако ги обуя с 195/65/15, то гумата ще е даже с 3мм по-висока от лятната и следва още повече да не стават за вериги. Не знам някой дали е пробвал да слага вериги на този размер, но ако е вярно написаното, трябва да не стават и явно наистина си трябват 195/60/15 или 185/65/15. Аз си имам един чифт 185/65/15 от старата кола и явна ще ги сложа отпред, но се замислям, вторият чифт, който трябва да си купя, с какъв размер да е.
                      Аз слагах миналата зима, но само за да изкача един баир и след това ги свалих веднага защото чукаха някъде.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

Какъв е този силик спрей
                        Течните, които съм виждал са около 10 лева
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Надявам се да не сте прави за веригите и 205/55/16,защото точно такива зимни гуми си купих днес
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                            Надявам се да не сте прави за веригите и 205/55/16,защото точно такива зимни гуми си купих днес
                            Карай, най-много да направиш подкалниците на парчета

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                              Карай, най-много да направиш подкалниците на парчета
                              Виждам че си съпричастен с мъката ми,ще добавя че гумите са 2003та Дот
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                                Виждам че си съпричастен с мъката ми,ще добавя че гумите са 2003та Дот
                                Това не ти дава повод да се хвалиш

Comment

Working...
                                X